Del 2 av 2015

Juli-Augusti 
Jag fortsatte med mitt jobbande och va endast människa två veckor i månaden. I början av juli målade jag om på rummet och gjorde det fint, vilket skulle visa sig vara ganska onödigt senare på året. Jag, Gustaf och Nilas vandrade upp på ett fjäll och vandrade sedan ner mitt i natten.
Jag njöt i solen med mina kollegor i badviken och solen gav oss lite färg.
I augusti gav sig jag och Jossan iväg till London. Det va en resa med mycket på kort tid kan man säga. Harry Potter museet, Jamie Olivers fifteen och ett enormt Victoria Secrets är bara några av sakerna.
Och ja, jag köpte även en ny bil innan vi flög iväg från Sverige. 
 
September- Oktober 
I september slutade vi jobba sommartider och det innebar ingen mer ledighet i veckovis så helt plötsligt kändes det som att jag jobbade hela tiden. Trots det så hann jag med ett dop/bröllop och sena kvällar med mina boys. 
Jag plockade svamp, piffade på mitt rum och bakade några cupcakes.
I oktober åkte jag iväg till Umeå på konsert. The tallest man on earth. Så sjukt bra, säger inget mer. Typ lika bra blev sushin jag och min mor provade på för första gången.   
 
November-December
 
November och slutet av året närmade sig och halloween med mina bästa brudar kom. En så sjukt rolig kväll och ja, vad mer ska man säga. Vi åt även tillsammans på vår gamla skola och saknade de gamla tiderna lite. 
Jag åkte iväg till Sundsvall några fler gånger och tillslut fick jag även hämta hem min babe. Men innan jag gjorde det skaffade jag en egen lägenhet! vilket va ett otroligt stort steg för mig, och fortfarande är en väldigt stor grej. Att flytta ut ur det hus jag tillbringat mina 19 år i va lite konstigt, lite läskigt och otroligt skönt.
Resten av månaden har inneburit en hel del jobb, jul, party och mysande. Ja en hel del mysande men det känns som att de va det perfekta avslutet på ett bra år. Och början på det nya. 
 
 
 
1